maanantai 2. joulukuuta 2013

KOSOVON KOTITEKOISET HERKUT

Kaikki parhaimmat herkut ovat Kosovossa melkein aina kotona tehtyjä. Näitä herkkuja ei saa kaupasta, vaan serkun naapurin sedältä. Työkaverin naapurin puutarhasta, ystävän sedän tutulta. Harmillisesti mainontaa tai normaaleita kaupallisia jakelukanavia ei ole, koska herkut tehdään omin käsin, rakkaudella ja pienissä ekslusiivisissa erissä - vain omaan ja ystävien käyttöön.

Akateemisen Karjalanpiirakkaseuran to do-listalla on ainakin Dragashin perjantaitori, mistä saa oikeaa Sharr-juustoa.  Kuvassa kuitenkin pikkujoulukaudelle sopivasti kotitekoista rakijaa (vesipullossa, tottakai) ja kosovolaista valkoviiniä. Vaikka ulkonäkö ei ole kummoinen, suomalaisen kotiviinin kanssa tällä ei ole mitään tekemistä - tämä on yksinkertaisesti hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti